Truineer Nieuws melden?

Na regen komt zonneschijn… BelOrta Bloesembar verandert naam naar BelOrta Zomerbar

Van donderdag tot en met zondag belooft het hoogzomer te worden. “We hebben extra parasols voorzien want Ruben Weytjens verwacht zonnig zomerweer. Op donderdag en zondag zorgt onze huisdj voor Summer Vibes vanaf 14 uur. Zoals altijd op feestdagen zijn we komende 4 dagen open tot zonsondergang. Het geeft ook de tijd om op te drogen want er is heel wat regen uit de lucht gevallen”, klinkt het bij de organisatie.
Moederdag-actie op zondag
Op zondag zijn er zoals traditioneel de bloesem ontbijten met aansluitend een gegidste wandeling van 3 kilometer, hier zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Ook voor de barbecue ’s middags en ’s avonds is er nog plaats. Voor de moeders en dames doen we iets speciaal: om 14.30 uur krijgen de eerste dames die zich aanmelden aan de StreekShop een roos & een glas rosé, gesponsord door de Bloemenhal en Casa Geladé.
Chillen in de vallei maar hou rekening met de buurt
De organisatie vraagt om de parkeerborden te respecteren en zeker niet te parkeren in de Jufferstraat of Waalhovenstraat en vraagt om reglementair te parkeren en de rust te bewaren voor de buurtbewoners.
Praktisch
Donderdag 9 mei – Onze Lieve Heer Hemelvaart – open van 9 uur tot zonsonderdag
Vrijdag 10 mei – open van 11.30 uur tot zonsondergang
Zaterdag 11 mei – open van 11.30 uur tot zonsondergang
Zondag 12 mei – Moederdag en open van 9 uur tot zonsondergang
Reserveren voor de ontbijten of de barbecue kan via deze link – https://www.bloesembar.com/reserveren