Truineer Nieuws melden?

Mogelijks veelbelovend weer in het vooruitzicht voor de hondenwandeling op zondag

Ondanks de wisselvallige twijfels, lijken de weersvooruitzichten voor zondagochtend veelbelovend voor de hondenwandeling. “Na herhaaldelijk verzoek hebben we besloten om toch een editie te organiseren,” klinkt het eensgezind bij AVEVE Landen en Brustem. Ondanks de drukte van het voorjaar, was de drang om het te organiseren te sterk. We koesteren de verwachting van een prachtige dag, en elke deelnemende hond ontvangt een goodiebag ter waarde van 20 EUR.” De routes van 3 km of 8 km worden verfraaid met een quiz onderweg. “De wandelingen starten om 8 uur ’s ochtends, de laatste deelnemer kan om 12 uur starten, en om 14 uur is er een loterij.”

Praktisch
Schrijf via deze link in voor de hondenwandeling – 1 goodiebag per ingeschreven hond – LINK