Truineer Nieuws melden?

Moederdagactie in de BelOrta Bloesembar met gratis rozen, rosé, DJ en live optreden

Wie nog geen plannen heeft voor morgen, kan zeker terecht in Velm in de BelOrta Bloesembar. “We organiseren opnieuw een leuke moederdag-actie. Naast ons bloesembar-ontbijt van 9 uur en de standaard barbecueformule ’s middags en ’s avonds hebben we in de namiddag een leuk programma in elkaar gestoken. Om 14 uur start DJ Erwin, om 14.30 uur trakteert de Bloemenhal op 300 gratis rozen, Casa Geladé uit Wellen trakteert 300 rosé-wijnen. Om 17 uur staat het live optreden gepland van Duo Sal met aangepaste moederdag muziek”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. De BelOrta Bloesembar is er nog tot met volgend weekend met bij Pinksteren de Pinkskesfeesten.

Praktisch
Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het ontbijt en ook ’s middags en ’s avonds is er nog plaats om te barbecuën. Reserveren kan via