Truineer Nieuws melden?

“Meer dan 70 jaar Opel Mulkers: een dynamische rit”

GELEZEN IN DEN TRUINEER: Opel Mulkers al 70 jaar een certitude in de autosector met klanttevredenheid als prioriteit.

De autosector is voortdurend in beweging, hoe blijven jullie bij?

“Onze sector wordt onmiskenbaar geleid door techno- logische vooruitgang, maatschappelijke verschuivingen en economische ontwikkelingen. Het is een dynamische bedrijfstak die voortdurend evolueert en wij doen dat al meer dan 70 jaar met verve. Bovendien kunnen we met trots zeggen dat onze klantentevredenheid tussen de 90% en 100% ligt, dus tevreden klanten zijn voor ons een prioriteit.”

Zeventig jaar, dat is een hele tijd! Gefeliciteerd! Maar het klinkt alsof jullie nog lang niet klaar zijn?

“Absoluut niet. We staan vandaag sterker dan ooit ten dienste van onze klanten, of het nu gaat om service, advies of het vinden van de juiste auto. Onze deuren in Mielen-boven- Aalst staan nog steeds wijd open, met dezelfde enthousiaste ontvangst. Garage Mulkers blijft een echt familiebedrijf, waar elke klant met een glimlach wordt begroet en meer is dan slechts een nummer. Daar kunt u op rekenen.”

 

Wij kunnen met trots zeggen dat onze

klantentevredenheid tussen de 90% en 100% ligt

 

“We willen via deze weg iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 70 jaar, en we kijken samen uit naar de toekomst.”

René, Sonja en het voltallige team van Opel Mulkers