Truineer Nieuws melden?

Leerlingen Atheneum Sint-Truiden gaan uit de bol op Stressfactor

 Het GO! Atheneum Sint-Truiden gaf vrijdag het startschot voor de festivalzomer tijdens ‘StressFactor’. Met artiesten als Michael Schack, Karakals, Nina Black en Cristian D werd het voor meer dan 1000 leerlingen van campus Speelhof én Tichelrij een muzikaal evenement om nooit meer te vergeten.

Het begon als een gedurfd idee van enkele leerlingen… een heus festival naar hun school halen. Na maanden van planning, vergaderingen en onvermoeibare inzet was het vrijdag dan eindelijk zover: het eerste StressFactor Festival op GO! Atheneum Sint-Truiden. Het was een dag vol muzikaal plezier. Leerlingen kregen de unieke kans om hun favoriete artiesten van dichtbij te bewonderen, wat zorgde voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

 

Ondanks een regenachtig begin bracht Michael Schack het publiek in beweging met zijn krachtige drums, waarna Karakals de menigte betoverde met hypnotiserende beats. Nina Black bracht het publiek in extase met haar bedwelmende mixen, terwijl Cristian D de zon tevoorschijn toverde met zijn energieke performance. 

 

Naast de muzikale hoogtepunten waren er ook eet- en drankstandjes en een scala aan randanimatie, waardoor er voor ieder wat wils was.

 

“Het ‘StressFactor Festival’ is een evenement dat tot doel heeft leerlingen en leerkrachten een dag vol plezier, muziek en verbondenheid te bieden. Met een mix van muziek, entertainment en activiteiten was dit festival een hoogtepunt op onze schoolkalender dit schooljaar”, zegt directeur Pascale Liebens.

 

En zo kende StressFactor een stralend einde en een grandioos succes dat nog lang zal worden herinnerd en waar de school trots op mag zijn.