Truineer Nieuws melden?

KZLWC zet in op de jeugd

Met de Ronde van Vlaanderen en de Driedaagse Limburg heeft de KZLWC-Davo een druk Pinksterweekend voor de boeg. Op zaterdag, zondag en maandag rijden de Aspiranten (12 tot 14 jaar) de Driedaagse van Limburg. Met op zaterdag een tijdrit in Tessenderlo, zondag een vlakke rit in Ham en op maandag de koninginnenrit op een heuvelachtig parcours in Paal.

Op zondag 19 mei rijden de Nieuwelingen (U17) en Junioren (U19) hun Ronde van Vlaanderen. De Davo-boys kunnen zich meten met de allerstrafste jeugdrenners van het moment. Net zoals bij de profs wordt Oudenaarde het zenuwcentrum voor de wielerkampioenen van de toekomst en de wedstrijd is live te volgen vanaf 9u40 op Pickx Live en via onderstaande livestream.

https://www.pickx.be/nl/2424847/livestream-ronde-van-vlaanderen-jeugddag

 

© KZLWC