Truineer Nieuws melden?

Kampioen Velm VV krijgt ereronde op Stayen

Gisteren waren wij aanwezig bij de kampioenenviering van Velm VV. Gezellige boel daar, en huldigingen in het bijzijn van onder meer een delegatie van Voetbal Vlaanderen, KVV Zepperen-Brustem, STVV  & het stadsbestuur. Spelers, Luc Vissers & Paula Wiame werden in de bloemen gezet. En er was een speciale attentie voor Joost Bronckaers, een speler die vorig seizoen nauwelijks aan spelen toe kwam door een blessure maar dit seizoen alle minuten speelde bij de kampioen. Bert Stas van STVV had speler Rober-Jan Vanwesemael meegebracht. Zij kwamen met het nieuws dat Velm VV een ereronde krijgt op Stayen voor aftrap van de match tegen OHL. Mooi.

© Philip Kevers

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, dartbord, menigte en , met de tekst R&NG Café Smis Cristl AoP OLIMFIC

Foto Geert Nolle Nelissen