Truineer Nieuws melden?

Jumbo Sint-Truiden ondersteunt lokale projecten Wijdeland & de Bloesems

Alweer een mooi gebaar van Jumbo Sint-Truiden. JUMBO Sint-Truiden sponsort lokaal en ijvert zo samen met iedereen naar betere buurten.

Het familiegevoel zit er goed in bij JUMBO Sint-Truiden. Net daarom vindt de Truiense vestiging het belangrijk om zijn steentje bij te dragen aan buurten, organisaties en verenigingen. Jean-Jacques, eigenaar  van JUMBO Sint-Truiden: “Na tal van inzendingen kozen voor wij voor twee projecten: Wijdeland uit Brustem  & De Bloesems uit Heers. Wijdeland gaat een verkeersplein aanleggen voor kleuters, De Bloesems uit Heers zullen speelmaterialen aankopen voor tijdens de pauzes. Beide projecten steunen wij met een bedrag van 500 euro elk. Trouwens, van onze kant ook een dikke proficiat voor deze initiatieven.”