Truineer Nieuws melden?

Jong voetbaltalent op de STVV-velden

Op de STVV-velden aan de Sint-Jansstraat vond dit weekend het eerste internationaal voetbaltornooi voor jeugdspelers plaats. De “Yellow – Blue Champions Cup” was opgedeeld in 5 categorieën, van U7 tot U11. De jeugdploegen van bijna alle Belgische topteams waren aanwezig, alsook ploegen uit het buitenland. STVV wist zowel bij de U7 als de U11 de finale te behalen waar de U7 met 4-5 won van RSC Anderlecht en de U11 met 0-1 nipt de duimen moest leggen tegen R Antwerp FC. Bij de U8 won FC Köln met 0-3 van Ajax Amsterdam Red. Bij de U9 speelden FC Köln en R Antwerp FC 0-0 gelijk waarna Antwerp won met de strafschoppen. Bij de U10 tenslotte speelden FC Köln en R Standard de Liège 0-0 gelijk en Standard haalde het met de strafschoppen.

© Tony Tachelet