Truineer Nieuws melden?

Johan goed aangekomen in Santiago de Compostella

Na 40 dagen wandelen is Johan gisteren gearriveerd in Santiago de Compostella, het einddoel van zijn bedevaart.

Dag 40: Monte do Gozo-Santiago de Compostela, 5km
Mijn laatste dag stappen, mijn laatste verslag (ik zal nog wel wat posten de komende dagen hoor).
Mijn ervaringen van de dag:
1. Moest je het nu nog niet weten: IK BEN OM 8.18U AANGEKOMEN!!!!!!!!!!!!!
2. Het is een dag geweest vol emoties, mijn God ik heb al wat afgeweend, maar echt van vreugde en geluk!
3. Ik heb zo gedacht aan en gebeden voor al die mensen die mij geholpen hebben om hier te raken door hun steun, gebed,…
4. Dat loopt hier dus echt bomvol met pelgrims van allerlei landen en kanten komen. De sfeer op het plein voor de kathedraal is echt enorm vreugdevol!
5. Ik ben vanmorgen al naar de eucharistieviering kunnen gaan. Morgen ga ik voor de knuffel met het grote beeld van Jakob, ga ik zijn graf bezoeken en heb ik de kans om alle intenties te bezorgen. (Daarvoor was het vandaag allemaal wat te overweldigend)
6. Ik ben net Ivonne (van Nederland) al gaan vieren met churros con chocolate! Volgens mij ga ik dat hier nog een paar dagen eten.
Ik kan er nog niet van over dat ik er geraakt ben, dat ik deze tocht heb mogen overnemen én hem in goede gezondheid heb kunnen volbrengen. Hoeveel emoties er in me omgaan is niet te beschrijven, het gaat allemaal nog tijd kosten om alles een plaats te geven. Maar ik ben zo dankbaar, zo vreugdevol en gelukkig!!!!!