Truineer Nieuws melden?

Garage Sale STVV Youth

Komende zaterdag en zondag gaat de STVV Youth Garage Sale alweer door.

Nu het seizoen er bijna op zit en de kledinglijn volgend seizoen een nieuw tintje krijgt, liquideren wij onze voorraden en maken plaats voor de nieuwe collectie. Met de vakantieperiode voor de deur is dit een ware opportuniteit om de speelkleren van uw kind een nieuwe boost met STVV-randje te geven. Of je speelt misschien in een amateurvoetbalteam of zaalvoetbalteam en je bent op zoek naar een (tweede) uitrusting. En ja, wij hebben ook replicashirts van STVV in het aanbod. Er is ook nog een voorraad coachjassen ter beschikking. De producten zijn onder andere van de merken Olympic, Macron, Umbro, … Kom dus zeker langs. Alles moet weg en dat merk je aan de lage prijzen.
De Garage Sale gaat door in de kantine van de STVV Youth Academy in de St-Jansstraat op zaterdag 01/06 van 13u00 tot 18u00 en op zondag 02/06 van 10u00 tot 16u00.
Tips van de ervaringsdeskundige STVV Youth Garage Sale
1) Kom tijdig voor de grootste keuze : Op is op!
2) Breng draagtassen mee om je aankopen in te stoppen.
3) Betalen kan met bankkaart en cash.
4) Parkeer correct en vermijd een verkeersboete die je profijt tenietdoet. (Zondagvoormiddag is er in de buurt Antiek- en Rommelmarkt)
Tot in het weekend!