Truineer Nieuws melden?

Doe mee met de Pink Promenade en steun zo de strijd tegen bortskanker

Op zondag 26-05-2024 organiseert Jolien Janssens haar Pink Promenade ten voordele van Think Pink, de strijd tegen borstkanker.

 

SAVE THE DATE 26-05-2024
Jolien Janssens: “Hoi lieve vrienden en vriendinnen, ik krijg heel vaak de vraag, ‘als ik iets voor je kan doen, laat het me dan maar weten’. Dit is niet van toepassing geweest tot nu…Ook al is het soms zwaar, toch blijf ik niet graag bij de pakken zitten. Daarom organiseer ik op zondag 26 mei een wandel-en of looptocht waarvan ik de opbrengst schenk aan onderzoek tegen borstkanker. Dus, zie ik jullie dan en helpen jullie me mee met het inzamelen van centjes voor Think Pink?”

 

Wat mogen jullie verwachten?

Er kan gekozen worden tussen 3 wandel- en loopafstanden: 5 km, 8 km of 11 km.

Startplaats:
Briers Outdoor Life Tiensesteenweg 298
3803 Sint-Truiden

Elke deelnemer betaalt €8 en krijgt ook een lekkere, gezonde appel van Den Hof.

Kids mogen gratis meewandelen en breng gerust jullie viervoeter mee.

Concreet!

Tussen 10:00-15:00 kunnen jullie starten. Het inschrijven en de betaling zelf gebeurt ter plekke op 26 mei voor de start van de wandeling.

Tot 17:00 zijn er drankjes en hapjes (tot 16:00), beschikbaar op het startpunt dat ook het eindpunt is, heel erg welkom om na de wandeling nog even na te praten of om mij eens goed vast te pakken! 🤗 (gratis uiteraard)😂

Om een zicht te hebben op het aantal deelnemers, vraag ik jullie om jullie deelname te bevestigen via mail naar pinkpromenade@outlook.be en daarin te vermelden met hoeveel deelnemers jullie komen meewandelen of meelopen.

Jullie zijn natuurlijk niet verplicht om te wandelen of te lopen, gewoon eens langskomen mag uiteraard ook.
Een vrijblijvende gift mag op BE44 7340 7792 3745 met vermelding Pink Promenade.