Truineer Nieuws melden?

Bram Deltour blikt terug op Ladies City Day

Shop &The City manager Bram Deltour blikt even terug op vrijdag, met een lach en een traan, maar vooral met veel trots en energie: Ladies City Day.

© Shop&The Citry
Enkele maanden terug startten we letterlijk met een wit blad en losse ideeën om uiteindelijk tot Ladies City Day 2024 te komen. Van ons eigen podium ontwerpen, een kleurrijke tunnel maken tot de fontein vol met bloemen leggen en Ladies Village vol te kleuren. We waren volledig klaar om om de stad doen op te fleuren met tal van kleuren en de binnenstad te overspoelen met Peace & Love. Een thema waarin we ons volledig mee konden uitleven.
De weergoden dachten daar helaas anders over. Doorweekt gaven we allemaal het beste van onszelf om toch een event neer te zetten en de lokale handel te stimuleren. Het weer hebben we helaas niet in de hand, maar de beslissing nemen om zelfs 2 acts af te lassen omwille van het weer, voelt toch zuur. Zeker als de dag ervoor en de dag erna de zon schijnt. 🙃 Gelukkig hebben we tijdens het event toch enkele uren droog weer gehad. 🙏
Ondertussen overheerst een gevoel van trotsheid en dankbaarheid! Merci aan meer dan de 170 mensen die hieraan meewerken! Van Leveranciers tot veiligheidsdiensten. Van parkeerwachters tot reinigingsdiensten. Van Standhouders tot partners. Van alle handelaars die hun etalages in thema kleurden en acties deden tot de horecazaken. De logistieke en operationele impact van zo een event in de binnenstad valt niet te onderschatten om op 24 uur tijd dit op te bouwen, beleven en af te breken zodat onze Haspengouw Markt terug kan doorgaan. Ieder jaar leren we bij en zetten we ons beste beentje voor om alles nog beter te laten verlopen. 😎
Maar vooral merci aan ons team van studenten en flexi’s die echt door weer en wind het beste van zichzelf gaven om als een hecht team dit neer te zetten! Merci aan het stadsbestuur en ons bestuur voor het vertrouwen. Mijn partner in crime Eline Dessers aka MC Dessie om hier samen kei hard aan te werken en naartoe te leven. Merci aan onze voorzitter Philip Bronckaerts voor het vertrouwen, de goeie raad, de hulp, ondersteuning en zo veel meer. Merci, merci, merci! Zo werd het toch nog een editie om in te kaderen!