Truineer Nieuws melden?

Zondag ‘Zepperen danst weer’ met Golden Oldies

Morgen zaterdag,

Mededeling van het organiserende team

Spiegeltent Zepperen is een evenement voor jong en oud. Onze fuif op zaterdag is zeker de bekendste in omstreken, waar we al elk jaar kunnen rekenen op een volle tent. Eens goed uit de bol gaan is een must!

Of ben je iemand die eerder van de klassiekers houdt en graag een wals, slow of huckle buck in de benen heeft. Dan is de Golden Oldies zeker jou ding!

Tenslotte hebben we Jo’s Run en de kids namiddag waar we een loopevenement organiseren t.v.v. Kom op tegen Kanker en onze goede vriend Jo herdenken. De kids worden verwend door KLJ Zepperen, zij voorzien grimages, clownact, springkastelen en noem maar op.

Kortom Spiegeltent Zepperen is één groot feest waar iedereen meer dan welkom is, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Tot snel.

 

Tickets via:

Home