Truineer Nieuws melden?

Zon en temperaturen boven de 20 graden in aantocht

Na 14 dagen met wind, regen en koude temperaturen, krijgen we de komende week warmere temperaturen. “Vandaag halen we 19 graden, dinsdag 22 graden, woensdag zelfs 25 graden”, klinkt het bij Weerman Ruben Weytjens. De horeca verwacht een drukke midweek met de feestdag 1 mei op woensdag. “We zijn op woensdag 1 mei open”, klinkt het bij de Bloesembar Fruit Valley aan Stayen. Ook in Velm in de BelOrta Bloesembar lopen de reservaties binnen. “Ons ontbijt start om 9 uur met een gegidste wandeling om 10.30 uur, hier is nog plaats voor. Ook voor de barbecues tijdens de middag en avond lopen de reservaties goed. Het wordt gezellig op onze weide, voor het eerst gaan we onze parasols kunnen gebruiken. Op woensdagnamiddag zal er opnieuw live-dj zijn.”

Informatie en reservaties
Surf naar www.bloesembar.com/reserveren om uw ontbijt met wandeling of barbecue te reserveren.