Truineer Nieuws melden?

Young Wild & Free met Pauline bijna uitverkocht

Het jaarlijkse feest van de Ronde Tafel in de BelOrta Bloesembar is bijna uitverkocht. “Omdat we 5 jaar bestaan, hebben we gezorgd voor een uitgebreid programma. Zo is er een live optreden ban BAM met live percussie, gekend van Tomorrowland. En daarna volgen er liefst 3 vrouwelijke artiesten. De bekendste is Pauline Slangen, bekend van de Regi Academy, zij was gisteren nog te zien in Liefde voor Muziek. Ook de zusjes Stevens (Luna & Lenthe) komen langs en het beste van zichzelf geven. Wie er nog bij wil zijn moet snel zijn, er zijn nog minder dan 90 plaatsen”, aldus feestmeester Maxime Petitjean van de Ronde Tafel.

Ticketsales praktisch
Dit event was de afgelopen jaren altijd ruim op voorhand uitverkocht, er resten nu nog 90 plaatsen. Interesse om op voorhand te komen eten? Er is ook een aantrekkelijke diner-formule voorafgaand aan de fuif. Het Kookatelier serveert een driegangendiner met aangepaste wijnen, waters, koffie en bier inbegrepen.
Voor meer info – https://www.facebook.com/rt93.be/

Nothing good in Liefde voor Muziek
Bekijk hier Pauline Slangen in de laatste uitzending van Liefde voor Muziek van dinsdag 16 april.