Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Benny Su maakt zich zorgen over zaterdag

Benny Su (Kristof Duchateau) is zaterdag van de partij op de Late Night van de BelOrta Bloesembar. Hij ging gisterenavond al eens kijken want hij maakte toch wel wat zorgen of er wel genoeg drank zou zijn na het telefoontje van Weerman Ruben Weytjens, die ook langskomt. Kijk even mee via deze link.

KLIK HIER OP DEZE LINK – https://www.facebook.com/reel/1135952144083836

Programma
14 uur – Chillen met DJ Erwin
19.30 uur – Gingelomnaar Arthur Tilkens verzorgt een sunset-optreden
20.30 uur – Lassy FM
22.30 uur – DJ Frank Mellemans
00.30 uur – einde en dat respecteren we stipt!

Praktisch
De shuttles rijden permanent om de 20′ tussen de Kruisstraat, Gemeenteplein en de BelOrta Bloesembar. Er is nog plaats om te ontbijten op zondag, maar ook de bloesembarbecue kan nog geboekt worden gedurende het hele weekend, klik hier voor alle informatie.