Truineer Nieuws melden?

Verwarmd buitenbad elke dag geopend bij LAGO Sint Truiden Bloesembad

Lenteweer in zicht! Nu de lentezon zich stilletjes aan laat voelen, dromen we weg van zwempret in  open lucht. LAGO Sint-Truiden Bloesembad heeft zonnig nieuws dat jong en oud(ers) pleziert: het  hele jaar door is het all-weather buitenbad geopend voor alle waterpretliefhebbers! 

 

Bezoekers die zin hebben in een eerste duik in het buitenbad en uitkijken naar een relaxerende  vakantiedag in de zon, al dan niet gevolgd door een lekker hapje en drankje, stippen LAGO Sint Truiden Bloesembad aan als ‘place to be’ de komende weken. Iedereen is welkom voor waterpret  onder de eerste zonnestralen. Het buitenbad is elke dag geopend tijdens de ruime openingsuren van  het zwemparadijs. LAGO Sint-truiden is opnieuw de eerste plek in de regio waar bezoekers kunnen  genieten van een verwarmd buitenzwembad. 

Na alle waterpret kan je heerlijk nagenieten in de LAGO Bistro, de gezellige brasserie waar kinderen  koning zijn. De weergoden voorspellen dit weekend heerlijk terrasjesweer. LAGO Bistro heeft een  groot terras met zicht op de buitenspeeltuin. Ouders genieten er zorgeloos van een aperitiefje,  heerlijke lunch of zoete lekkernij terwijl de kinderen zich uitleven in de leuke buitenspeeltuin.    

Spetterende paasvakantie  

Tijdens de paasvakantie valt er bovendien heel wat te beleven in het Bloesembad. Op het spetterend  paasprogramma staat onder andere een hindernissenparcours, de Virtual Reality slide, extra  spelmateriaal, … Deze leuke activiteiten zijn gratis (ingebrepen in je toegangsticket). Alle info over  het paasprogramma kan je terugvinden op de website: www.lagosint-truiden.be