Truineer Nieuws melden?

Vandaag STVV-Standard

Vandaag, 20.45 uur, aftrap STVV-Standard op Stayen. Wat wordt het?

© STVV

De Kanaries zijn met een vliegende start begonnen aan de Europe Play-Offs, met een perfecte score van 6 op 6. Op Stayen heeft STVV de laatste vijf wedstrijden gewonnen, geel-blauw is bovendien al acht duels ongeslagen op eigen terrein.

Afgelopen weekend toonde STVV veerkracht: in het laatste half uur bogen onze jongens een 2-0 achterstand om naar een indrukwekkende 2-3 overwinning tegen KV Mechelen. Het was nog maar de 5de keer in 100 jaar dat we terugkwamen van een dergelijke achterstand op het hoogste niveau.

Met gemiddeld 565,1 passen per wedstrijd en een passnauwkeurigheid van 85,4% domineert STVV nog steeds de statistieken. In eigen huis wil het jonge Truiense geweld opnieuw haar wil opdringen.

Na zijn ongelukkige val is Rein Van Helden een tijdje out. Wolke Janssens neemt normaliter zijn plaats in. Daarnaast zijn Fujita en Yamamoto afwezig vanwege internationale verplichtingen met de U23 van Japan. Okazaki werkt achter de schermen hard, met de ambitie minuten te maken voor hij zijn carrière afsluit. Opmerkelijk is dat Tristan Teuchy voor het eerst in de selectie zit: opnieuw een jeugdproduct dat aan de poort klopt dus.

We verwachten de volgende opstelling voor de Truienaars:

Suzuki
Janssens – Smets – Godeau
Ananou/Vanwesemael – Ito – Delorge – Bocat/Ogawa
Steuckers – Zahiroleslam – Koïta

Bron: STVV