Truineer Nieuws melden?

Vanavond Nicky versus Wouter

Twee topploegen, geleid door twee ex-kanaries en Truienaars, Club Brugge én Racing Genk, staan vanavond tegenover elkaar in play-off 1. Wie wint doet echt een goede zaak en blijft echt in de runnig voor de titel. Wat wordt het?

“Met een halfjaar verschil werden Wouter Vrancken en Nicky Hayen zo’n 45 jaar geleden in Sint-Truiden geboren. Ze debuteerden allebei ook op het hoogste niveau bij STVV, de club waar ze samen zo’n 5 seizoenen strijd zouden leveren”, lezen we bij Sporza. Het zijn ook nog altijd twee gasten die helemaal thuis zijn in Sint-Truiden en die zeer graag gezien zijn. Benieuwd ook waar hun toekomst zal liggen. Want Wouter vertrekt normaliter bij Racing Genk, en Nicky is nog niet zeker wat Club verder met hem van plan is. Wat het ook wordt, wij duimen voor hen, en wensen ze beiden alle succes toe.

Vandaag woensdag, Jan Breydel, 20.30 uur: Club Brugge-Racing Genk.