Truineer Nieuws melden?

Trudo Dakmaterialen opent de deuren voor DEMO DAY

Te midden van het prachtige Haspengouwse Sint-Truiden is er een nieuwe speler op de markt van dakmaterialen: Trudo Dakmaterialen opent haar deuren. Met een uitgebreid assortiment aan dakmaterialen en toebehoren, variërend van isolatie en dakpannen tot roofing, dampschermen en dakranden, biedt de winkel een one-stop-shop voor alle bouwbehoeften.

Naast dakmaterialen biedt Trudo Dakmaterialen ook een ruime selectie houtsoorten, gipsplaten en accessoires aan, waardoor klanten alles vinden wat ze nodig hebben voor hun bouwprojecten onder één dak.

Een van de unieke aspecten van Trudo Dakmaterialen is het innovatieve opslagsysteem. Achter de balie bevinden zich twee automatische magazijnen die alle kleine materialen, zoals lijm, koppelplaatjes, silicone en schroeven, herbergen. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte opslag, maar ook voor een uitgebreid assortiment dat zorgvuldig is samengesteld voor de klanten.

Met meer dan 3500 artikelen biedt Trudo Dakmaterialen een breed scala aan producten, allemaal keurig opgeslagen in het magazijn. Dit is vooral relevant voor bepaalde houtsoorten die gevoelig zijn voor wisselende weersomstandigheden, waardoor klanten verzekerd zijn van optimale kwaliteit voor hun bouwprojecten.

“Trudo Dakmaterialen streeft ernaar om een divers en ruim aanbod te handhaven, zodat klanten voor elk project de juiste materialen kunnen vinden,” aldus Stef Plevoets.

Kort samengevat, bij Trudo Dakmaterialen vinden klanten alles wat ze nodig hebben, vanaf de nok tot aan de dallen, zonder het gedoe van heen en weer rijden om specifieke materialen te vinden.

DEMO DAY: 25 april 2024

Bent u aannemer, een handige doe-het-zelver of hebt u toevallig een bouwproject op de planning staan? Op 25 april 2024 organiseert Trudo Dakmaterialen een DEMO DAY! “We verwelkomen u graag vanaf 16u. Kom een bezoekje brengen aan onze winkel en maak kennis met onze partners die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden! Beleef de gegeven demo’s en geniet van een lekker hapje en drankje.” Graag inschrijven via volgende link.