Truineer Nieuws melden?

Thyrsa & Christiaan starten in Rally van Tielt

Na een aantal weken stilte staan Christiaan Spelmans en Thyrsa Eertmans aanstaande zaterdag, aan de start van de TAC Rally in Tielt, een rally die ze vorig seizoen konden winnen. Zij starten daar met het nummer 49.

Het team tijdens de recentste deelname aan de Rally van Haspengouw 2024

2de plaats voor Christiaan en Thyrsa!
Na een moeilijke start door een mechanisch probleem vonden Christiaan en Thyrsa het juiste ritme. Met enkele snelle tijden konden ze een kleine voorsprong nemen op Bruno Dewilde. Maar een lekke band op KP 8 gooide roet in het eten. Een tweede plaats was uiteindelijk het hoogst haalbare.
Ook als pilote
Eén van de vele teams aan de start van de Rallye de Hannut (27 maart) was het Eertmans Racing Team. Thyrsa Eertmans nam zoals gewoonlijk plaats achter het stuur van haar Renault Clio. Deze keer was het echter niet haar vader die de rol van co-piloot op zich nam, maar wel Inya Vanrijkel.