Truineer Nieuws melden?

STVV verspeelt zijn kansen in play-off 2

Als één ploeg de overwinning verdiende, dan OHL. Want STVV toonde werkelijk niks. OHL-STVV: 1-0.

Uit de eerste helft onthouden we één fase, minuut 16. Suzuki pakte eerst uit met een fantastische reflex op een lage knal van Brunes en zat dan nog goed bij de rebound met het hoofd  van Banzuzi. STVV maakte naar voor toe niks klaar. In de tweede helft was er nauwelijks beterschap te bekennen. Maar op het uur dan toch een keer STVV dat dicht bij de openingstreffer kwam. Leysen had geluk dat hij nog redding kon brengen op een schot van Koita dat afweek op Russo.

Wat zijn eigenlijk de bedoelingen van dit STVV, vroegen we ons af. We zagen immers geen ploeg die de indruk gaf echt te willen winnen. Koita moest zefs naar de kant, en ook Kaya. Bertaccini en Zahiroleslam kwamen. Aan de overkant bracht Suzuki redding op een plaatsbal van Thorsteinsson nadat die een mooie dribbel uit zijn voeten toverde. Enn dan kreeg OHL wat het -eerlijk gezegd- ook verdiende. Maziz werd mooi vrijgespeeld door Schrijvers en liet Suzuki kansloos. 1-0 acht minuten voor tijd. Game over.