Truineer Nieuws melden?

Relaxzwemmen bij Lago Sint-Truiden Bloesembad

LAGO Sint-Truiden Bloesembad pakt uit met een nieuw concept om bezoekers overdag te laten ontspannen in het zwemparadijs en de wellnesszone. Tijdens het relaxzwemmen ligt de focus op zorgeloos genieten met kleine kinderen of heerlijk tot rust komen in de wellnesszone. Het Bloesembad opent daarom tijdens de week de deuren al om 08u30. Reserveer je tickets snel en eenvoudig via de webshop via:

https://www.lago.be/sint-truiden

Op ontdekking in het warme water met je baby/peuter
Hoewel LAGO Sint-Truiden in het weekend de nadruk legt op snelle kriebels in de glijbanen en adrenaline in de wildwaterbaan, wordt het zwembad tijdens de week omgetoverd tot een oase van rust. De kinderbaden, golfslagbad, warme lagune, buitenbad en wellnesszone zijn sinds maandag 15 april open vanaf 08u30. Aangezien de glijbanen en wildwaterbaan pas vanaf 16u00 (op woensdag en in de Waalse schoolvakanties vanaf 13u00) openen, kunnen Truienaars zorgeloos en in alle rust ontspannen met het gezin.
Bert Thijs, centrummanager LAGO Sint-Truiden Bloesembad: “Het relaxzwemmen is het ideale moment om met de jongere wateravonturiers te vertoeven in heerlijk warm water van het speelse kinderbad en warme lagune. Samen genieten van quality time, samen beleven, samen spelen, samen op ontdekking, … en dat in een rustige en veilige zwembadomgeving.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte
LAGO Sint-Truiden biedt ook voor volwassenen een scala aan ontspanningsmogelijkheden in de wellnesszone. Dat is relaxen in de sauna, stoom afblazen in de hamam, genieten van de bubbels in de warme lagune en de voordelen ontdekken van drijven in het uniek zoutbad. Nieuw zijn ook de opgietsessies op donderdagavond, telkens om 20u en 20u45. Tijdens de sessies (15 min.) wordt de luchtvochtigheid verhoogd en worden er etherische oliën verspreid via zwaaitechnieken. Dat wordt het ultieme ontspanmomentje tijdens een drukke werkweek!