Truineer Nieuws melden?

Prentenboek voor kinderen: ‘Ik val voor jou’

Het kinderboek ‘Ik val voor jou’ van auteur Laïla Koubaa en geïllustreerd door de Truiense Evi Radoes is gewoon top en kan nu al in pre-order gereserveerd worden.

Voor een klein meisje met epilepsie is haar hond haar beste vriend, en nog veel meer dan dat. » Speels en verrassend geschreven door Laïla Koubaa » Met warme illustraties van debutante Evi Radoes waar je spontaan van gaat kwispelen. Wat er ook gebeurt, Noa weet dat haar hond Wolf haar altijd zal opvangen. Noa en Wolf zijn altijd samen. Ze spelen Roodkapje en turen uren naar de mooiste vlinders. Wolf kan dansen, jongleren en Noa opvrolijken als ze een beetje verdrietig is. Af en toe is Wolf zo koppig als een ezel en soms wil hij de hele dag slapen. Dat vindt Noa niet zo leuk. Maar als ze valt, vangt Wolf haar telkens weer op!
.

  • auteur: Laïla Koubaa
  • illustrator: Evi Radoes
  • 40 pagina’s
  • hardcover