Truineer Nieuws melden?

Nu zaterdag ‘Late Night’ met sunsetoptreden, Frank Mellemans en Lassy FM

Afgelopen weekend is de BelOrta Bloesembar feestelijk geopend. Komend weekend kondigt weerman Ruben Weytjens mooi weer aan met zomerse temperaturen. Veel zon met temperaturen rond de 25°, dat belooft in combinatie met bloesems in volle bloei. “We gaan misschien dit soort dagen niet meer tegenkomen, daarom kiezen we zaterdag uit als onze eerste ‘Late Night”, aldus Peter Onkelinx van de BelOrta Bloesembar. “Nu zaterdag organiseren we op de BelOrta Bloesembar onze eerste ‘Late Night’ met o.a. Lassy FM en Frank Mellemans. Vanaf 15u zal je midden in ‘t veld kunnen genieten van een hapje, drankje, de prachtige zon én geweldige muziek. In de namiddag zorgt Erwin voor fijne chill muziek, voor zonsondergang brengt Arthur Tilkens een sunset optreden. De Gingelomnaar brengt covers en eigen nummers naar de weide van de Bloesemvallei. Eens de zon onder is brengen Lassy FM en DJ Frank Mellemans terug ambiance, stipt om 00.30 uur sluiten we onze tent. Ook weerman Ruben Weytjens is van de partij, mooi weer gegarandeerd dus!”

© Belgium Media - Kevin Vanhees

Programma
14 uur – Chillen met DJ Erwin
19.30 uur – Gingelomnaar Arthur Tilkens verzorgt een sunset-optreden
20.30 uur – Lassy FM
22.30 uur – DJ Frank Mellemans
00.30 uur – einde en dat respecteren we stipt!

Praktisch
De shuttles rijden permanent om de 20′ tussen de Kruisstraat, Gemeenteplein en de BelOrta Bloesembar. Er is nog plaats om te ontbijten op zondag, maar ook de bloesembarbecue kan nog geboekt worden gedurende het hele weekend, klik hier voor alle informatie.