Truineer Nieuws melden?

Nieuwkomer ‘Het Hooghuys’ volzet op Culinair in ’t Veld

De BelOrta Bloesembar is sinds afgelopen weekend officieel geopend en het stelt opnieuw zijn infrastructuur ter beschikking voor een nieuwe editie van Culinair in ’t Veld: “Onze infrastructuur staat er tot en met maandag 20 mei, gezien het succes van andere jaren is het een evidente keuze om de toprestaurants bij ons uit te nodigen voor een extra editie van Culinair in ’t Veld”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. “Ondertussen is ‘Het Hooghuys’ op 23 april volzet, de nieuwkomer zet zo meteen de toon voor onze nieuwe editie.”

© Belgium Media - Kevin Vanhees

Het Hooghuys nieuwe deelnemer
“Nieuw is de deelname van Het Hooghuys uit Sint-Truiden en zijn al volzet. Ze scoorden 12/20 in de Gault Millau, benieuwd naar deze nieuwkomer.”

Culinair toerisme
De organisatie van Culinair in ’t Veld past volledig binnen het culinair toerisme, waar ook de Stad Sint-Truiden vol op inzet. “We zetten eerder al in op de lokale wijnen van 5 lokale wijnboeren die gedurende de hele periode op onze kaart zal staan. En de chefs gaan op die avonden ook vol voor lokaal. We danken de chefs en hun team om zich op hun sluitingsdag toch te engageren voor de leuke concept.”

Praktisch
Aanvang: 18.30 uur
Parking: Kruisstraat of Gemeenteplein – shuttles brengen je naar de locatie.
Prijs: Viergangenmenu exclusief dranken

Programma topgastronomie

  • Maandag 22 april – Coco Pazzo – 85 EUR
  • Dinsdag 23 april: Het Hooghuys – 88 EUR (SOLD OUT)
  • Maandag 29 april: Bistro Philippe – 91 EUR
  • Maandag 6 mei: Bistro Zutt – 84 EUR
  • Dinsdag 7 mei: Hoeve Roosbeek – 90 EUR
  • Woensdag 8 mei: NOEN – 90 EUR

Details van de menu’s en reserveren? Surf naar www.bloesembar.com/culinairintveld
Met dank aan deelnemende partners voor de logistieke ondersteuning.