Truineer Nieuws melden?

Mooi weer en bloesems in volle bloei, Haspengouw klaar voor top weekend

Afgelopen weekend zaten de terrasjes vol op de Grote Markt en ook in de bloesembars was het druk. “Er werd een hele week mooi weer aangekondigd, heel veel volk bezocht Haspengouw in bloei”, klinkt het. Ook voor komend weekend wordt er mooi weer verwacht. “Weerman Ruben Weytjens verwacht mooi weer op vrijdag, zaterdag en zondag. Vooral zaterdag kondigt zich zomers aan. We zien ook aan de reservaties dat de plannen gemaakt zijn om Haspengouw te bezoeken”, klinkt het bij de organisatie van de BelOrta Bloesembar & Erik Vanmanshoven van de bloesembar aan Stayen.

Volle Grote Markt
Er was haast geen plaats meer op de terrasjes op de Grote Markt. “Alles zat vol, er kon niks bij, het is aftellen naar komend weekend”, klinkt het.

Foto’s van zaterdag 6 april: alle stoeltjes op de Grote Markt zaten vol.