Truineer Nieuws melden?

Limburg Lagedrukgebied

Vandaag de dag moet alles sneller en beter. Maar niet iedereen kan en wil mee. Er is veel druk om succesvol en perfect te zijn, en dat geeft stress. Dat kan anders! Op 𝘇𝗮𝘁𝗲đ—ŋ𝗱𝗮𝗴 𝟮đŸŗ 𝗮đ—Ŋđ—ŋđ—ļ𝗹 ben je welkom op ‘đ—ĩ𝗲𝘁’ đ—ŗ𝗲𝘀𝘁đ—ļ𝘃𝗮𝗹 đ—ŧ𝘃𝗲đ—ŋ đ—Ŋđ—ŋ𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁đ—ļ𝗲𝗱đ—ŋ𝘂𝗸 𝗲đ—ģ đ—ē𝗲đ—ģ𝘁𝗮𝗮𝗹 𝘄𝗲𝗹𝘇đ—ļ𝗷đ—ģ van Avansa Limburg.

Indoor shot of displeased man keeps fore fingers on temples, tries to concentrate on work, thinks about finishing paper works, his colleagues stretch hands with technologies and mug of drink
© FreePik
Van 14u tot 18u kan je op de Minderbroederssite heel wat ontspannende creatieve workshops en leerrijke lezingen volgen. Ook kunst die je aan het denken zet kan je bewonderen en dit alles opgefrist met muziek en theater.
Alle activiteiten zijn gratis. Wil je zeker zijn van een plaats voor ÊÊn van de activiteiten? Schrijf je op voorhand in via de link: