Truineer Nieuws melden?

Leuke belevingsdag vandaag (zaterdag) bij AVEVE Brustem

Vandaag organiseert AVEVE Brustem een belevingsdag, vol met nieuwigheden en workshops. “Naast ons uitgebreide assortiment kunnen onze klanten rekenen op onze vakkennis. Bovendien zetten we vol in op beleving met verschillende events, hier valt er altijd wat te beleven zoals vandaag met demo’s van oa de wood carving”, vertelt zaakvoerder Kris Marguillier. “Iedereen is van harte welkom voor hapjes, drankjes, beleving, tips, promoties en nog zo veel meer.”

De stihl testdag: volledig opladen voor dit tuinseizoen
Het is tijd om het gereedschap opnieuw uit de kelder of het tuinhok te halen en om je gazon, je haag, je bomen en je perken aan te pakken. Het is tijd om weer vol trots in je tuin te vliegen en zoals altijd kan je bij de start van dit nieuwe tuinseizoen rekenen op de expertise van het AVEVE Brustem-team.
“Ontdek ons assortiment aan tuinmachines en ervaar zelf welke machine het beste bij jou en je tuin past. We hangen er daarnaast ook nog een wedstrijd aan vast: maak kans op een robotmaaier ter waard van € 1.999,00! Kom langs in AVEVE Brustem, scan daar de QR code, vul het formulier in en misschien geniet jij binnenkort ook van automatisch gazononderhoud”, klinkt het bij AVEVE.

PRAKTISCH
Stihl-demo wood carving
Een carver van het Stihl Timberteam zal demonstreren wat allemaal kan met Stihl motorkettingzagen en welke creaties en figuren ermee kan maken uit hout.
De demo gaat door van 12u t.e.m. 16u.

Kijk en proef op de Tiger Fire BBQ-demo: “Ontdek hoe eenvoudig en lekker BBQ’en met een Tiger Fire is.”
Tijdens de Tiger Fire demo kan er advies ingewonnen worden rond barbecueën en kan er geproefd worden van vers klaargemaakte hapjes. De Tiger Fire chef Adel Oueslati, gekend van Grillmasters, laat je kennis maken met het uitgebreide bbq-assortiment en welke smaakcreaties je hiermee kan klaarmaken.
De demo gaat door van 12u t.e.m. 16u.

Gutsy kennismakingsdemonstratie
Een medewerker van Gutsy komt langs in de winkel om klanten van uitleg te voorzien. “Breng gerust je hond mee zodat hij kan kennismaken met Gutsy!”

PRAKTISCH
Doorlopend open tot 18 uur, demo’s tot 16 uur
AVEVE BRUSTEM
Vliegveldlaan 50, 3800 Sint-Truiden
011 68 21 39
https://www.avevebrustem.be/