Truineer Nieuws melden?

Ladies City Day goes Flower Power

Op vrijdag 24 mei 2024 is het weer zover! Hét shoppingevenement van het jaar, Ladies City Day, vindt plaats in Sint-Truiden. Pure verwennerij bij de Truiense handelaars! Denk maar aan traktaties, kortingen en Cava’tjes tijdens het winkelen.

© Shop&The City

Duizenden dames maken er jaarlijks hun uitje met de vriendinnen van. Thema dit jaar is FLOWER POWER; het stadscentrum ademt de spirit van de jaren 60, vele kleuren, peace & love vibes, hippiesferen! Ladies City Day sluit af met artiest van het moment Aaron Blommaert en de beste coverband van ABBA, ABBA4U, op de Grote Markt met live optredens. Zoveel redenen om die vrijdag alvast met stip aan te duiden in de agenda’s!

Alle info via deze link:

https://www.shopandthecity.be/ladies-city-day-2024