Truineer Nieuws melden?

KVV Zepperen-Brustem haalt het in en tegen Sporting Aalst

De derby in 4de provinciale A tussen Sporting Aalst en Zepperen-Brustem B eindigde op 0-1. Een kort verslag.

KVV Zepperen-Brustem kwam vroeg -minuut 8- op voorsprong via Martirosiyan na dom uitverdedigen van de thuisploeg. Even voordien had Sporting Aalst een voorsprong laten liggen omdat de efficiëntie ontbrak. In de 22ste minuut kregen de bezoekers een opdoffer te verwerken toen Saenen rood kreeg. Zo moest Zepperen-Brustem nog driekwart wedstrijd met een man minder aan de slag. Sporting Aalst rook zijn kans. De rest voor de match ontwikkelde de thuisploeg weliswaar veel druk maar grote kansen bleven achter. Zo wisten de bezoekers met een man minder de overwinning toch nog met de kleinste score over de eindstreep te trekken. 0-1 dus.