Truineer Nieuws melden?

Drugsonderzoek: drie verdachten gearresteerd

In het kader van een drugsonderzoek en huiszoekingen in Sint-Truiden & Gingelom, arresteerde onze politie drie verdachten.

Kan een afbeelding zijn van auto en , met de tekst Arrestaties in onderzoek verdovende middelen In het kader van het actieplan stationsomgeving werd door de lokale recherche een onderzoek opgestart inzake verdovende middelen. Tijdens de uitvoering van verschillende huiszoekingen in Sint-Truiden en Gingelom werden verdovende middelen en cash geld aangetroffen. Er werden 3 verdachten gearresteerd die voorgeleid werden bij de onderzoeksrechter. Politie Sint-Trulden Gingelom Nieuwerkerken Een 21-jarige verdachte werd aangehouden en overgebracht naar de gevangenis. De twee andere verdachten beiden 18 jaar kregen strenge voorwaarden opgelegd. በትሱ Het onderzoek wordt verdergezet door de lokale recherche.