Truineer Nieuws melden?

Dansschool Diamonds schittert met ‘Welcome to Hollywood’

Afgelopen weekend bracht dansschool Diamonds hun dansvoorstelling ‘Welcome to Hollywood’. De afwezigen hadden ongelijk want het was een prachtvoorstelling met muziek en vooral dans, van jong tot oud, allemaal knallers.

© Jenny Wintmolders

Welcome to Hollywood was het absolute hoogtepunt van Diamonds’  dansseizoen met een uniek concept en een zelfgeschreven verhaal. Dit jaar werd het publiek meegenomen op een betoverende reis naar Hollywood, waar glitter en glamour de hoofdrol spelen.

Het optreden vertelde het inspirerende verhaal van dansers die hun kinderdroom najagen, met alle uitdagingen en overwinningen die daarbij horen: een onvergetelijke voorstelling vol emotie, expressieve choreografieën en adembenemende momenten.

De dansers schitterden, met vallen en opstaan, net zoals de reis naar het verwezenlijken van dromen vaak is.

 

Meer info over de dansschool Diamonds via: https://dansschooldiamonds.be/