Truineer Nieuws melden?

Culinair in ’t Veld bijna uitverkocht

Voor wij één van de Haspengouwse topchefs aan het werk wilt zien in de BelOrta Bloesembar moet snel zijn. Er zijn nog slechts een 50 tal plaatsen beschikbaar gespreid over de 6 dagen van de chefs.

© Belgium Media - Kevin Vanhees

Culinair toerisme
De organisatie van Culinair in ’t Veld past volledig binnen het culinair toerisme, waar ook de Stad Sint-Truiden vol op inzet. “We zetten eerder al in op de lokale wijnen van 5 lokale wijnboeren die gedurende de hele periode op onze kaart zal staan. En de chefs gaan op die avonden ook vol voor lokaal. We danken de chefs en hun team om zich op hun sluitingsdag toch te engageren voor de leuke concept. Trots dat ook dit seizoen de interesse in het concept groot is.”

Praktisch
Aanvang: 18.30 uur
Parking: Kruisstraat of Gemeenteplein – shuttles brengen je naar de locatie.
Prijs: Viergangenmenu exclusief dranken

Programma topgastronomie

  • Maandag 22 april – Coco Pazzo – 85 EUR (nog 10 plaatsen)
  • Dinsdag 23 april: Het Hooghuys – 88 EUR (SOLD OUT)
  • Maandag 29 april: Bistro Philippe – 91 EUR (nog 8 plaatsen)
  • Maandag 6 mei: Bistro Zutt – 84 EUR (nog 7 plaatsen)
  • Dinsdag 7 mei: Hoeve Roosbeek – 90 EUR (nog 12 plaatsen)
  • Woensdag 8 mei: NOEN – 90 EUR (nog 15 plaatsen, tevens feestdag dag nadien)

Details van de menu’s en reserveren? Surf naar www.bloesembar.com/culinairintveld
Met dank aan deelnemende partners voor de logistieke ondersteuning.