Truineer Nieuws melden?

Aaron Blommaert en ABBA4U live op Ladies City Day

‘Ladies City Day’ goes Flower Power: het jaarlijkse evenement met traktaties, kortingen, cava’tjes tijdens het winkelen en een muzikale afsluiter om u tegen te zeggen.

© Shop & The City

 

 

 

Op vrijdag 24 mei 2024 is het weer zover! Hét shoppingevenement van het jaar, Ladies City Day, vindt plaats in Sint-Truiden. Pure verwennerij bij de Truiense handelaars! Denk maar aan traktaties, kortingen en Cava’tjes tijdens het winkelen. Duizenden dames maken er jaarlijks hun uitje met de vriendinnen van. Thema dit jaar is FLOWER POWER; het stadscentrum ademt de spirit van de jaren 60, vele kleuren, peace & love vibes, hippiesferen! Ladies City Day sluit af met artiest van het moment Aaron Blommaert en de beste coverband van ABBA, ABBA4U, op de Grote Markt met live optredens. Zoveel redenen om die vrijdag alvast met stip aan te duiden in de agenda’s!

 

Duizenden shoppende vrouwen in Sint-Truiden

 

“Dit is dé dag van het jaar voor velen! Zowel handelaars als bezoekers kijken jaarlijks uit naar de Ladies City Day! Het kan dan ook niet anders… We organiseren die dag tal van animatie, een heuse Ladies Village op de Grote Markt met tientallen standhouders die er hun nieuwe producten samplen, vele live optredens,… En als het weer dan nog meezit, ja gewoon echt jaarlijks een prachtig event waar we enorm trots op zijn!”, start voorzitter van middenstandsvereniging, Shop & The City Sint-Truiden, Philip Bronckaerts.

 

“De bezoekers aan onze stad worden die dag echt wel verwend van kop tot teen!”, gaat schepen van middenstand en citymarketing, Hilde Vautmans, verder. “Kom shoppen in Sint-Truiden tijdens de Ladies City Day en geniet van tal van voordelen en gewoon ook echt van goede vibes. Jaarlijks zovele blije bezoekers, shoppende dames, handelaars die een top omzet genereren die dag… En laat ons nu eerlijk zijn, blije bezoekers en handelaars, dat is gewoon het beste recept voor een topdag in ons stadscentrum! 8000 shoppende vrouwen, dat is een heel aantal. Een enorme (niet te onderschatten!) positieve impact op de Truiense horeca en handel!”, aldus schepen Vautmans.

 

Live optredens van Aaron Blommaert en ABBA4U

 

Hét absolute hoogtepunt van Ladies City Day is het optreden van de charismatische artiest Aaron Blommaert, ook gekend als Raven uit de televisieserie Familie. Een rijzende Vlaamse ster die maar al te graag gezien is door de vrouwen. Een ideale afsluiter van deze verwendag in Sint-Truiden. Na het live optreden van Aaron Blommaert worden de beentjes verder losgegooid met de beste coverband van ABBA, ABBA4U. Zij palmden het Truiense publiek afgelopen zomer tijdens het event Parkies al volledig in en zovelen kijken er naar uit om dit weer te beleven tijdens Ladies City Day!

 

Verder zullen er ook dit jaar 1500 gratis goodiebags uitgedeeld worden op de Grote Markt die volledig is omgetoverd tot ‘Ladies Village’. “De goodiebags zijn elk jaar enorm gegeerd en zitten vol met toffe en trendy producten. Weldra kan je je hiervoor registreren via onze website. Nodig alvast je vriendinnen uit en reserveer jouw plaats bij onze lokale horeca.”, stellen Bram Deltour en Eline Dessers, Shop & The City Sint-Truiden. “Ladies City Day belooft een onvergetelijke dag te worden, waar de stad Sint-Truiden zich transformeert in een levendige viering van Flower Power. Mis dit jaarlijks evenement niet en kom genieten van een dag vol shopplezier, lekker eten, muziek en nog zoveel meer.”

 

Over Shop & The City

Shop & The City Sint-Truiden is de middenstandsvereniging die instaat voor de bevordering van relaties tussen de verenigde handelaars, de marktkramers, horeca en Unizo. Shop & The City fungeert als organisatie tussen het stadsbestuur en de Truiense ondernemers. Het Shop & The City team streeft ernaar om verschillende sectoren met elkaar te verenigen, want samenwerkingen leiden tot mooie succesverhalen. Met diverse initiatieven, evenementen en festiviteiten promoot de vzw Sint-Truiden als een sfeervolle winkelstad met een breed en hoogstaand culinair aanbod en een wondermooie Haspengouw Markt.