Truineer Nieuws melden?

2de Dalton Beleefmoment

Zaterdag 20 april is het zo ver! Daltonschool Momentum organiseert een 2de Dalton Beleefmoment. De school doet dit om ouders en kinderen kennis te laten maken met de Daltonmethode en zo ook hun aanpak en kijk op onderwijs. Voorts kunnen geïnteresseerden ook een kijkje nemen op de vergroende speelplaats die recent afgewerkt werd en komt ook auteur Hanne Luyten langs voor een voorlees- en signeersessie. Welkom op onze kleutercampus van 10u tot 12u (Rummenweg 117)

Kom zeker een kijkje nemen op ons Dalton Beleefmoment voor nieuwe peuters, kleuters & ouders!🤩
Wat kan je verwachten?
✧ Infomoment over de Daltonwerking door onze directeur Kris Selis
✧ Workshop met onze muzische coach
✧ Workshop sensorisch spel
✧ Voorlees- en signeersessie door auteur Hanne Luyten