Truineer Nieuws melden?

Young Wild & Free viert lustrum in BelOrta Bloesembar met Pauline Slangen

Op zaterdag 27 april organiseert de Ronde Tafel Sint-Truiden voor de 5de keer Young Wild & Free in de BelOrta Bloesembar in Velm. Niemand minder dan Pauline Slangen – ondertussen nog steeds Young, Wild en terug iets meer Free – is de hoofdact van de avond. De ticketsales starten op maandag 4 maart om 12 uur via deze link.

© Waddox.be - Instagram Pauline Slangen

Ronde Tafel Sint-Truiden bezieler
De Ronde Tafel Sint-Truiden is de bezieler achter het event Young, Wild & Free. Zij zijn gekend als jonge mannen-club die een aantal activiteiten organiseren ten voordele van goede doelen. “Op zaterdag 27 april blazen we met dit event 5 kaarsjes uit. Daar zijn we trots op. De samenwerking met de Bloesembar dateert al van 2018 toen ons lid Olivier Vinckenbosch met het idee om een voorjaarsevent te organiseren, volledig losstaand van onze gekende champagnefuif in het najaar. Dat we dit in het jaar vieren dat de Bloesembar 10 jaar bestaat is een bonus”, aldus Maxime Petit-Jean.

5de editie met oa Pauline Slangen
Deze feesteditie gaan we vieren met waarbij we onze trouwe gasten verwennen met enkele uitzonderlijke optredens. Volledig Young, Wild & Free. Paudline Slangen, gelanceerd via de Regi Academy en sindsdien één van de populairste live solozangeressen, zal een unieke set brengen. Haar kent het grote publiek van de hit “Duizend Sterren”, “Meer dan morgen” en “Uit mijn hoofd”. De komende weken zullen we ook de rest van ons programma aankondigen. Dit zal een mix zijn van live optredens en knallende dj-sets.

Leuke samenwerking om de lokale community te versterken
Peter Onkelinx van de BelOrta Bloesembar is trots op de samenwerking: “Al vijf jaar zorgen we samen met de Ronde Tafel voor een mooi bedrag voor lokale goede doelen. Trots dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren aan de lokale community. En we zijn heel fier dat de organisatie erin geslaagd is om Pauline Slangen te strikken voor deze feesteditie. We zullen haar warm ontvangen op zaterdag 27 april in onze bloesemvallei. Na Viktor Verhulst trekken we ook met Pauline een jonge topper naar Haspengouw. We kijken er alvast naar uit.”

Ticketsales start op maandag 4 maart om 18 uur
De ticketverkoop van Young, Wild & Free start op maandag 4 maart om 12 uur. Wees er op tijd bij. Dit event was de afgelopen jaren altijd ruim op voorhand uitverkocht. Interesse om op voorhand te komen eten? Er is ook een aantrekkelijke diner-formule voorafgaand aan de fuif. Het Kookatelier serveert een driegangendiner met aangepaste wijnen, waters, koffie en bier inbegrepen.
Voor meer info – https://www.facebook.com/rt93.be/

Ticketlink (start maandag 4 maart om 12 uur) – hier klikken