Truineer Nieuws melden?

Luna & Lenthe Stevens toegevoegd aan programma Young Wild & Free in Velm

Op zaterdag 27 april organiseert de Ronde Tafel Sint-Truiden voor de 5de keer Young Wild & Free in de BelOrta Bloesembar in Velm. Niemand minder dan Pauline Slangen – ondertussen nog steeds Young, Wild en terug iets meer Free – is de hoofdact van de avond. De ticketsales zijn afgelopen maandag gestart. Early Bird-tickets waren dezelfde dag nog uitverkocht. Ook de gewone tickets zitten al op 25%. Tickets via deze link.

Ronde Tafel Sint-Truiden bezieler
De Ronde Tafel Sint-Truiden is de bezieler achter het event Young, Wild & Free. Zij zijn gekend als jonge mannen-club die een aantal activiteiten organiseren ten voordele van goede doelen. “Op zaterdag 27 april blazen we met dit event 5 kaarsjes uit. Daar zijn we trots op. De samenwerking met de Bloesembar dateert al van 2018 toen ons lid Olivier Vinckenbosch met het idee om een voorjaarsevent te organiseren, volledig losstaand van onze gekende champagnefuif in het najaar. Dat we dit in het jaar vieren dat de Bloesembar 10 jaar bestaat is een bonus”, aldus Maxime Petitjean.

5de editie met o.a. Pauline Slangen
Deze feesteditie gaan we vieren met waarbij we onze trouwe gasten verwennen met enkele uitzonderlijke optredens. Volledig Young, Wild & Free. Pauline Slangen, gelanceerd via de Regi Academy en sindsdien één van de populairste live solozangeressen, zal een unieke set brengen. Haar kent het grote publiek van de hit “Duizend Sterren”, “Meer dan morgen” en “Uit mijn hoofd”. BAM is een live percussie-band uit het Hasseltse. Ze zijn misschien iets minder bekend bij het brede publiek, maar net daarom worden zij dé verrassing van de avond. Luna & Lenthe hebben hun carrière als influencers verdergezet met een dj-act. Zij brengen zwoele Ibiza-vibes naar Velm. Bovendien hebben we nog 2 jonge dj-acts met Deux Promille en Arten, die samen ervaring hebben op Tomorrowland, Extrema Outdoor en Pukkelpop.

Leuke samenwerking om de lokale community te versterken
Peter Onkelinx van de BelOrta Bloesembar is trots op de samenwerking: “Al vijf jaar zorgen we samen met de Ronde Tafel voor een mooi bedrag voor lokale goede doelen. Trots dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren aan de lokale community. En we zijn heel fier dat de organisatie erin geslaagd is om Pauline Slangen te strikken voor deze feesteditie. We zullen haar warm ontvangen op zaterdag 27 april in onze bloesemvallei. Na Viktor Verhulst trekken we ook met Pauline een jonge topper naar Haspengouw. We kijken er alvast naar uit.”

Ticketsales al op 25% uitverkocht
De ticketverkoop van Young, Wild & Free is reeds gestart op maandag 4 maart. Wees er op tijd bij. Dit event is jaarlijks uitverkocht. Interesse om op voorhand te komen eten? Er is ook een aantrekkelijke diner-formule voorafgaand aan de fuif. Het Kookatelier serveert een driegangendiner met aangepaste wijnen, waters, koffie en bier inbegrepen.

Voor meer info: https://www.facebook.com/rt93.be/