Truineer Nieuws melden?

Wordt Truienaar Vincent Beckers Limburgs Jonge Ondernemer 2024?

Truienaar Vincent Beckers is één van de genomineerden voor de JCI Award  ‘Limburgs Jonge ondernemer van het jaar’ te winnen. De uitslag kennen we op 28 maart.

Vincent Beckers is de dynamische co-oprichter van iinno-benelux. Dit bedrijf wordt geroemd om zijn ‘intelligente innovatie’. Vincent, altijd te herkennen aan zijn betoverende glimlach, is een geboren ondernemer. Hij begon al op jonge leeftijd met zijn ondernemersavontuur en heeft met iinno-benelux een indrukwekkend nieuw hoofdstuk aan zijn succesverhaal toegevoegd. Samen met zijn team, waaronder partner Jef Noelmans, zet Vincent zich in voor het ontwikkelen van innovatieve, duurzame oplossingen op het gebied van hernieuwbare energie, die een onschatbare bijdrage leveren aan onze maatschappij.
Reserveer nu je plaatsen voor de Award-uitreiking op 28 maart in C-Mine, Genk. Voor tickets, klik hier: 👉 https://www.jci-limburg.be/jci-award-2024
Maak kennis met de andere genomineerden en Vincent via: