Truineer Nieuws melden?

Velm VV trekt in slot laken helemaal naar zich toe

Velm VV trok in een boeiende en doelpuntrijke match het laken niet zonder moeite naar zich toe: 4-2 werd het. De leider kan nu vol vertrouwen lonken naar de match van 7 april in en tegen Gravelo, de nummer twee in derde provinciale A.

Na 10 minuten leek Velm VV al op rozen te zitten. Wout Bache opende snel. Toon Lannoo verdubbelde drie minuten later. 2-0 in een match die toch als geen walk-over werd aangekondigd. En dat werd ook niet. Kenneth Vanderheyden lukte nog voor rusten de aansluitingstreffer. En net na rust prikte diezelfde Vanderheyden de gelijkmaker tegen de netten. 2-2. Voor de thuisploeg was het even slikken, de bezoekers wonnen aan vertrouwen. En toch wisten de Velmenaren het laken iets meer dan een kwartier voor tijd naar zich toe te trekken via een goal van Tuur Houben. Spannend bleef het echter tot in blessuretijd en tot Jonas Meys daarin voor de verlossing zorgde. 4-2 dus. Velm VV op koers, en Gravelo vanmiddag onder druk in Godsheide.

 

Doelpunten

6′ 1-0 Bache

9′ 2-0 Lannoo

34′ 2-1 Vanderheyden

49′ 2-2 Vanderheyden

72′ 3-2 Houben

92′ 4-2 Meys