Truineer Nieuws melden?

Truiense horecagids, nu ook digitaal

Sint-Truiden pakt uit met een superhandige digitale horecagids! De beste adresjes nu verzameld op één centraal platform mmm, Sint-Truiden! Sint-Truiden smaakt naar meer en dus lanceert de stad nu ook de digitale horecagids.

 

© Tony Tachelet

Eén jaar geleden mochten we onze allereerste horecagids aan je voorstellen. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Het lokaal bestuur Sint-truiden en Horeca Sint-Truiden hebben hard gewerkt aan een digitale versie. Vanaf nu is de populaire horecagids digitaal beschikbaar via de stadsapp en http://horeca.sint-truiden.be. De innovatieve toepassing waarbij de gegevens door de uitbaters zelf worden beheerd en dan ook ten alle tijde actueel zijn, is een primeur voor Vlaanderen. Ideaal voor wie op zoek is naar een smaakvol adresje! De nieuwe digitale versie van de horecagids doet je zin krijgen om onze stad offline te beleven en uit eten te gaan, zo zegt een fiere eerste schepen Hilde Vautmans.