Truineer Nieuws melden?

Pakkend afscheid van Tarzan

Het voetbal in het algemeen en het zaalvoetbal in het bijzonder heeft afscheid genomen van Muradif Duric die na zovele jaren terugkeert naar Bosnië. Gisterenavond gaf hij de aftrap van Spartak Sint-Truiden-Atlas Maaseik (4-5). Het werd een pakkend moment.

© Rohnny Vandersmissen
Na jaren als prof speler en enkele jaren als coach waarvan 2 seizoenen bij Spartak St-Truiden keert Muradif Duric, of ook wel Tarzan genoemd terug naar Bosnië. Tarzan is een geweldige speler, coach, persoon,.. die ons trots heeft gemaakt door zijn ervaring over te brengen als coach naar de spelers en de club toe!
In zijn jonge jaren heeft hij 11 jaar voor ZVK St-Truiden gespeeld, daarnaa vertrok hij naar Brasschaat en later nog bij Koersel. Eerder begon hij zijn carrière in Slovenie waar hij 10 jaar lang bij Vuco speelde.
Ook werd Tarzan nog geselecteerd voor de nationale ploeg waar hij 2 prachtige Europese kampioenschappen speelde.
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, baard en tekst