Truineer Nieuws melden?

Nieuwe theaterstuk Camping/Hilton van Yves Caspar in première

Vrijdag 22 maart ’24 gaat de voorstelling Camping/Hilton in première in Theater De Roxy in Sint-Truiden. Het belooft weer een pareltje te worden.

Truiens toneelauteur Yves Caspar schreef een nieuw theaterstuk:  ‘Camping/Hilton’

Vrijdag 22 maart ’24 gaat de voorstelling in première in Theater De Roxy in Sint-Truiden. Het belooft weer een pareltje te worden!

Dit keer is de plaats van actie een camping aan het Comomeer in Italië. Drie zussen brengen daar het weekend door. Ze doen dat niet zomaar voor hun plezier. Ze hebben een belangrijke missie…

Hoewel Yves Caspar doorgaans komedies schrijft, koos hij dit keer voor een tragikomedie.  Er zitten verrassende en emotionele wendingen in het verhaal en het slot zorgt voor een krop in de keel.  Uiteraard is de typische humor van Caspar nooit veraf. En dat maakt van “Camping/Hilton, het vijftiende stuk van Yves, een voorstelling die u niet snel zal vergeten!

Actrices van dienst zijn deze keer 6 Limburgse dames die hun strepen al ruimschoots verdienden op verschillende theaterplanken: Rita Nivelles, Kathleen Smolders, Maryse Boffin en Anita Swiggers.  Hedwige Jacomen en Yvette Pletsers tenslotte wisselen elkaar af. Yves Caspar regisseert.

Voorstellingen zijn er op 22-23-24-26-28-29 en 30 maart ’24 en op 5-6 en 7 april ’24 om 20u15 en op zondagen om 15u.  De meeste voorstellingen zijn zo goed als uitverkocht.  Daarom organiseert De Roxy een EXTRA voorstelling op donderdag 4 april ’24 om 20u15. Alle info en tickets via www.deroxy.be