Truineer Nieuws melden?

Nieuwe coach van KVV Zepperen-Brustem, Bart Janssens, een brok ervaring

Of het de juiste man op de juiste plaats wordt, zal uit de resultaten moeten blijken. Maar zeker is dat KVV Zepperen-Brustem met coach Bart Janssens een man met veel ervaring heeft binnen gehaald die dus het klappen van de zweep kent.

Janssens, 48, is een ervaren trainer. Wij kennen hem in eerste instantie als beloftentrainer van STVV, natuurlijk. Een periode waar onder het bewind van de nieuwe eigenaars een eind aan kwam.. Hierna stapte hij in de zomer van 2018 over naar  ASV Geel.  Geel degradeerde dat seizoen en moest uiteindelijk terug naar het provinciale voetbal. Ondanks dat bleef de trainer zijn ploeg, op een korte passage als T2 van KV Mechelen onder Wouter Vrancken na, trouw. Met goed voetbal wist hij in in Geel de poort naar het nationale voetbal weer open te breken. Wat volgde waren successen. Na Geel volgde Dessel Sport (2023) waar hij stopt om vanaf volgend seizoen trainer te worden bij KVV Zepperen-Brustem, naast STVV de Truiense trots in het nationale voetbal.

Bij KVV Zepperen-Brustem wacht Bart Janssens alvast een zware uitdaging. De Truienaars zijn momenteel de revelatie in 3de afdeling. Als promovendus los derde staan in die reeks is een waar huzarenstuk en dus zou je kunnen denken dat beter doen een bijzonder zware opdracht zal worden Het wordt echter niet met zoveel woorden gezegd, maar uit goede bron vernamen we dat het bestuur op zelfs nog een trap hoger mikt, de promotie dus. Lijkt ons straf, maar intussen zijn ze daar in Zepperen wel al even bezig met de forse uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. Wordt zeker vervolgd.

Wij wensen Bart alle succes toe en zullen hem en zijn team ook volgend seizoen zeker op de voet volgen.

Nog dit: naast coach is Bart Janssens ook leerkracht in Hasp-O Centrum.

 

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekst