Truineer Nieuws melden?

Morgen en zaterdag ‘Kippendagen’ bij AVEVE Brustem

Kakelend nieuws voor fans van kippen, want de jaarlijkse kippendagen vinden opnieuw plaats bij AVEVE Brustem. “Met meer dan 200 kippen om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte gevederde vriend voor jouw pluimveeavontuur. Van legkippen tot kleurrijke rassen, ontdek een scala aan opties.”, aldus Kris Marguiller. Extra goed nieuws: Er zijn ook tal van promoties om jouw (nieuwe) kippen nog meer te verwennen.

Praktisch
Nu vrijdag en zaterdag KIPPENDAGEN bij AVEVE Brustem. “Kom, kijk en kies uw kip”
Vliegveldlaan 50, 3800 Sint-Truiden
011 68 21 39
https://www.avevebrustem.be/

Kun je door omstandigheden niet naar onze kippendagen komen? Bij AVEVE Brustem kun je alle 14 dagen kippen krijgen op bestelling. Alle info in de winkel.