Truineer Nieuws melden?

Miranda verwelkomt jullie op de Mierhoopweg

Wie is Miranda. Wel, ze is een grote mier die nu door het leven gaat als mascotte van belevingsboerderij ‘Hoeve op den Mierhoop’ in Nieuwerkerken. Meteen zijn ze daar helemaal klaar voor het nieuwe hoogseizoen.

Vanaf volgende week gaat er een mega grote mier de bezoekers natuur- en belevingsboerderij ‘Hoeve op den Mierhoop’ en andere bezoekers verwelkomen:  Miranda.  ‘Ik ben wel wat uren bezig geweest met de fabricatie van onze mascotte”, geeft Daan Paesmans toe.  “Uiteindelijk ben ik wel superblij met het resultaat. De kinderen vinden het alvast geweldig.”

“Tijdens de krokuskampen hebben de kinderen al een keer kennis kunnen maken met de mier. Ze is toen ook meteen goedgekeurd voor de dienst.  ‘Op het einde van de kampweek werd er zelfs een doopfeest gegeven voor Miranda”, verklapt Lauranne Husson ons.

Met de nieuwe mascotte en deze eyecatcher is Hoeve op den Mierhoop helemaal klaar voor een nieuw hoogseizoen.