Truineer Nieuws melden?

Maxine Vanbrabant versterkt team Truineer

Maxine Vanbrabant wordt general manager van het mediabedrijf dat onder andere Truineer.be & Den Truineer beheert. Truineer.be heeft dagelijks een gemiddeld bereik van 20.000 lezers, ook het magazine bereikt tweemaal per jaar zo’n 140.000 (CIM-cijfers) lezers. Positieve en stijgende cijfers die oproepen tot versterking van het team.

“Ik heb ongelooflijk veel zin om het mediabedrijf verder mee uit te bouwen. Truineer.be is een lokaal nieuwsplatform dat zijn kracht vindt in het nieuws brengen uit de straat van de lezer. Ik ben gemotiveerd om ons platform verder te innoveren, in te zetten op eigen data en ook de aanwezigheid op verschillende social media-kanalen te vergroten.”

Maxine kent Sint-Truiden
“Maxine is een geboren en getogen Truinoske. De afgelopen twee jaar heeft ze een kleine uitwijking gemaakt naar de ‘Vlaanders’ om haar eerste werkervaring op te doen, maar de voeling met de stad is altijd aanwezig gebleven. Daarom maakt dit van haar de geknipte kandidaat voor deze functie”, aldus bestuurder Peter Onkelinx.

Nieuws, partnerships & Den Truineer
“Lokaal nieuws brengen blijft ons hoofddoel. Daarom een oproep om ons zeker te contacteren als je iets ziet dat volgens jou nieuwswaardig is. Daarnaast reiken we ook mogelijke samenwerkingen met ondernemers aan, met het doel een hoog bereik te realiseren.”

Liefde voor evenementen
Na haar opleiding Organisatie & Management is Maxine aan de slag gegaan bij het evenementenkantoor meetmarcel in Brugge. Een ervaring die ze nu ook graag meeneemt naar Sint-Truiden. “Naast de uitbouw van Truineer.be & Den Truineer bied ik ook ondersteuning aan toekomstige evenementen, waaronder de BelOrta Bloesembar waar Peter ook de bezieler van is.”

Contactgegevens
maxine@truineer.be
+32 468 27 82 71