Truineer Nieuws melden?

Matchday met KAS Eupen-KSTVV

KSTVV wil zoveel mogelijk punten pakken om Play-off 2 in uitstekende positie te kunnen aanvatten. Wat wordt het?

© Niefs van Sintruin

De jonge troepen van Sint-Truiden kijken gretig uit naar play-off 2. Om daar zo hoog mogelijk in te eindigen, telt elk punt. Ook al worden de punten gehalveerd voor aanvang van de eindronde … hoe hoger het puntenaantal na afloop van de reguliere competitie, hoe beter de uitgangspositie voor het vervolg van de competitie.

De Kanaries zullen er dus alles aan doen om de 3 punten mee naar huis te nemen. Zoals coach Fink het stelde tijdens de persconferentie: “We gaan niet naar Eupen om te experimenteren, we gaan naar Eupen om te winnen.” Bruno Godeau en Jarne Steuckers zijn opnieuw topfit, enkel Shinji Okazaki en Abou Koïta trainden deze week met de handrem op.