Truineer Nieuws melden?

LAGO CLUB Sint-Truiden schenkt fitnessmateriaal aan Wiric VZW

De fitnesscentra die op het einde van ‘Technogym Let’s Move for a  Better World’ campagne  1 miljoen MOVEs verzamelden , mochten  een Technogym pakket doneren aan een lokaal gekozen goed doel. Lago deed het en maakte een gebaar richting Wiric.

Fitnesscentrum LAGO CLUB Sint-Truiden doet jaarlijks mee aan de Technogym Let’s Move for a  Better World campagne. Die sportieve campagne is in het leven geroepen om mensen bewust te  maken van een zittende levensstijl en hen aan te sporen om mee te helpen aan een gezondere  wereld. De fitnesscentra die op het einde minstens 1 miljoen MOVEs verzameld hebben, mogen  een Technogym pakket doneren aan een lokaal gekozen goed doel. LAGO CLUB Sint-Truiden behaalde vlot dat doel en schenkt het fitnessmateriaal aan Wiric VZW. 

Maar liefst 352 leden van LAGO CLUB Sint-Truiden hebben van 12 tot 27 maart het beste van zichzelf  gegeven om MOVEs te verzamelen in de LAGO CLUB app. Dat was niet zonder reden, natuurlijk. Ze  namen deel aan de bewustwordingscampagne van Technogym zodat ze een fitness pakket konden  doneren aan hun gekozen goed doel, Wiric VZW. Wiric VZW is een organisatie waar volwassen  personen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking terecht kunnen met al hun  dromen. Wiric wil mensen met een handicap kwaliteitsvolle ondersteuning op maat aanbieden. Zo  zetten ze sterk in op een zinvolle dagbesteding zoals sporten.

  

Missie geslaagd: 1.454.332 MOVEs behaald voor Wiric VZW 

Om MOVEs te verzamelen, logden de leden zich in wanneer ze een fitnesstoestel gebruikten en  registreerden ze hun trainingen en buitentrainingen met de LAGO CLUB app. In tegenstelling tot  calorieën, die rekening houden met factoren zoals je leeftijd, geslacht en fitnessniveau, zijn MOVEs  de ultieme objectieve meeteenheden die beoordelen hoe actief je levensstijl is, uitsluitend  gebaseerd op de hoeveelheid lichaamsbeweging die je doet. Alle deelnemers hebben goed hun best gedaan om die 1.454.332 MOVEs te behalen.

 

De leden  kwamen zo veel mogelijk in het geel sporten. Ook het personeel van LAGO CLUB Sint-Truiden heeft  extra gesport om hun steentje bij te dragen. Van de 102 clubs die meededen in de Benelux,  strandde Sint-Truiden knap op de 11e plaats. Proficiat aan de deelnemers en veel plezier, Wiric  VZW!